Imprimare
PDF

Testimoniale

 

Ce spun participantii la cursul inaugural:
  • Cursul: "Managementul si ingrijirea pacientului neurologic si neurochirurgical grav (octombrie –decembrie 2011)

"La acest curs am constientizat comportamente pe care le aveam si care ma tineau in loc in multe situatii si cel mai important am inteles ca eu sunt responsabil pentru a le schimba. Nu poti schimba ceea ce se intampla insa poti schimba modul in care privesti intamplarea astfel incat sa fie in folosul tau.

Un lucru foarte important pe care l-am aflat a fost ca eu sunt stapanul emotiilor mele desi inainte eram convins ca emotiile apar pur si simplu si nu le poti face nimic si mai mult am invatat si metode prin care sa imi schimb starea la un moment dat."


Atmosfera de training este extrem de confortabila, existand o combinatie optima de seriozitate si prietenie Irina F.

Calitate la cel mai inalt standard. Informatii noi. Traineri profesionisti Mariana H.

Mi-a placut faptul ca nu este un curs unde se preda informatii, ci un training adevarat unde am invatat practic si am dobandit abilitati utile in meseria mea George L.

Doresc sa va felicit inca o data pentru ceea ce faceti si sa va multumesc pentru ocazia pe care ati oferit-o fiecaruia dintre noi.
In ceea ce ma priveste training-ul de Public Speaking a fost de un real folos. Mult succes in continuare! Olimpia P.

Multumim pentru organizarea buna si pentru informatiile primite. Mult succes in continuare si la cat mai multe training-uri de nota 10+ Claudia M. & Radian O.